Hírek Helyi hírek Kiemelt helyi A péceli Hámori Ház programjai

A péceli Hámori Ház programjai

Izgalmas programokkal vár a Hámori Ház! 2017. májusában Toldi udvara elevenedik meg színes programokkal az egész család részére!

 

Soron következő képzéseink a gyerekek tanulási szokásait és a szülői hatékonyságot kívánják fejleszteni. Tanulás-módszertani tréningünkön megtanulnak tanulni a gyerekek. A Szülői hatékonyságot fejlesztő tréning pedig a gyermeket nevelőknek ad jelentős támogatást!

Új sorozatunk a nagyvilágot hozza Pécelre. A „Kalandok, ízek, ritmusok”  című programban családok mutatják be  különleges tájakon szerzett élményeiket, a jellemző ételeket és zenei jellegzetességeket, humorral, a gyerekeket is bevonva utazási kedvcsinálójukba. Márciusban AMERIKA jön el hozzánk!

Kulturális programkínálatunkban a LAKÁSKONCERT és LAKÁSSZÍNHÁZ műfaját próbálhatják ki vendégeink. Benkő Zsolt zseniális és rendhagyó blues estje után a Dollárpapa Társulat Ibsent a nappalimba! Című előadása lesz látható és átélhető. Hiszen nálunk a nézők, benne ülnek a történetben, a darabban és a zenészek játékában!

Áprilisban nagy meglepetésekkel jövünk! Figyeljétek hamarosan megjelenő programkínálatunkat!

A teljes eseménynaptárat itt találod meg: HÁMORI HÁZ PROGRAMOK

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2017. Július 23., Vasárnap, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!