Hírek Helyi hírek Normál helyi Péceliek nyerték meg a Pulzus Tehetségkutatót

Péceliek nyerték meg a Pulzus Tehetségkutatót

2012. Április 8-án lezajlott a Pulzus tehetségkutató döntője a Pecsa Music Hall színpadán, az első díjat pedig a péceli "Hip-hop-rockmetal-ATOMBOOGIE" zenekar, a 2005-ben alakult No More Gravity vihette haza!



"Nagy örömünkre megnyertük a Pulzus tehetségkutatót, szóval mostantól médiacelebek vagyunk és lesszíves mindenki magázni minket, kérjük alássan! (nevet) Egyébként meg nagyon szépen köszönjük a szervezőknek, a zsűrinek, a hangosítóknak, a szponzoroknak, Cromnak, a többi fantasztikus és fantasztikusan jó fej zenekarnak és a közönségnek is!"

"A második helyen a nagykaposi Southern Comfort végzett, a harmadik, egyben az idei Hangfoglaló delegált zenekara a királyhelmeci Semi Holsen lett. A versenyző zenekarok produkciója után a zsűri visszavonult, és amíg a Flúg zenekar szórakoztatta a közönséget, döntött. A rendezvényen tiszteletét tette Újfalusi Gábor, a Magyar Művelődési Intézet igazgatója is, aki a díjátadás során bejelentette az idei Hangfoglaló delegáltját. Mivel ezen a vetélkedőn elvárt a magyar dalszöveg és a győztes No More Gravity szövegei angol nyelven íródnak, illetve a Southern Comfort első helyezést ért el Hajdúszoboszlón, így idén ősszel, a Syma Csarnokban megrendezendő Hangfoglaló versenyre a Semi Holsen kapott meghívást. A díjátadás után a bugZ szórakoztatta a közönséget, majd a Zorall zenekar nagykoncertjével zárul a 2012-es Pulzus tehetségkutató." (forrás: hammerworld.hu)

 

A No More Gravity egyébként szombaton (2012. április 14.) Pécelen lép fel a Ditry Dog-ban este 20:00 órától a Nova Prospect-el együtt.{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2020. Január 23., Csütörtök, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!