Hírek Helyi hírek Normál helyi Polgármester akadémia Pécelen

Polgármester akadémia Pécelen

Három napos tréning kezdődött Pécelen ma az ország különböző részeiről érkező polgármestereknek. A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége szervezésében megrendezésre kerülő Polgármester Akadémiának Pécel biztosít helyet.

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kara valamint a Norvég Helyi és Regionális Önkormányzatok Szövetsége együttműködéséből indult el 2009-ben a képzési program. 2010 júliusában 58 polgármester és 4 alpolgármester végzett sikeresen az Akadémián, amely nagy sikernek és népszerűségnek örvendett. A képzéseket azóta különböző helyszíneken rendszeresen megszervezik.

November 14. és 16. között a péceli Zeneiskola ad helyet a szakérők által tartott tréningeknek. Összesen több mint húsz településről érkeztek szerda délelőtt önkormányzati vezetők. Szállást a Katasztrófavédelmi Központban biztosítanak a résztvevőknek.

A képzésen egyebek mellett szó lesz az önkormányzatok közötti együttműködésekről, a demokratikus felelősségről és számonkérhetőségről, vagy a partnerekkel folytatandó kommunikációról.

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2021. Február 28., Vasárnap, Elemér napja van. Holnap Albin napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!