Hírek Helyi hírek Normál helyi Önkéntes rendőrök figyelem!

Önkéntes rendőrök figyelem!

Több helyről hallottuk, hogy egyeseket zavarnak a pékség előtt szabálytalanul parkoló autók és legközelebb majd ezt nyomatékosítják is az ott parkolók autóján fizikailag is. Nem javasoljuk.

 

Ahogy a képeken is látszik, a pékség bejárata előtt a parkolás teljesen szabályos a hatályos KRESZ szerint. A Szemere utca sarkánál a kiegészítő tábla alapján a táblától 25 méterig nem lehet megállni, ezt a járda szélén sárga felfestés is jelzi. Utána, kb. egy 18 méteres szakaszon teljesen szabályosan meg lehet állni (az úttal párhuzamosan, menetiránynak megfelelően a járda mellett - NEM SZEMBŐL, NEM A JÁRDÁRA FELÁLLVA), majd a gépkocsi kihajtó után újabb megállni tilos tábla van kihelyezve és legközelebb csak a parkolóban lehet megállni.

Mivel a parkolás szabályos a bejáratnál, teljesen felesleges firtatni, hogy miért nem megy arrébb 10 métert és áll be a parkolóba véleményünk szerint. Máshol is parkolnak a Pesti úton szabályosan az út két szélén, van hely, ki lehet kerülni az autókat. Arról nem is beszélve, hogy a pékség bejáratánál megállhatunk, ha mondjuk az italbolthoz szeretnénk visszasétálni, vagy a hamarosan átköltöző gyermekruha boltba szeretnénk bemenni. Ebben az esetben ha szabálykövetőek vagyunk, akkor be sem állunk a pékség parkolójába, mert ott ugye táblával is jelzik, hogy "csak a kenyérgyár vásárlói részére"

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2020. Július 13., Hétfő, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!