Hírek Helyi hírek Normál helyi Kreatív fotó és grafikai pályázat

Kreatív fotó és grafikai pályázatA tavalyi nagy sikerű naptár fotópályázatunk után idén újra kreatív fotópályázatot hirdetünk! Új versenyünkben nem csak fotókkal, hanem rajzokkal, grafikákkal, fotómontázsokkal is lehet indulni.

A pályázat témája: Pécel egy bögrén. Készíts olyan bögrét, amelyből magad is szívesen szürcsölnéd a kávédat, teádat, kakaódat!

Ide küldd az alkotásod: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. (2015. december 20-ig!)

Díjazás: a zsűri által kiválasztott legjobb 5 alkotást megkapja a készítője bögrén!

Milyen alkotásokat váruk?

A lényeg, hogy a kreatív mérete 230 mm széles és 85 mm magas legyen, mert ez tölti ki leginkább egy bögre palástját. Természetesen az elkészült mű lehet kisebb is, akár csak egy oldalán a bögrének, ha a mondanivaló így jobban kifejezhető.


(Pécel, Csunya-tó, 179 millió évvel ezelőtt)

A beküldött pályázat lehet:

(2,7:1 méretarányú - 23 cm x 8,5 cm - 2700px széles 1000px magas)

  • 1 darab méretarányos fotó
  • több fotóból álló montázs
  • grafika
  • karikatúra
  • szöveg

 


A pályázat részletes szabályai:

 

A pécelinfo.hu kreatív fotó és grafikai pályázatot hirdet "Pécel egy bögrén" címmel.

A pályázatra beérkezett legjobb alkotásokból bögréket készítünk, amelyek Pécel látnivalóinak, különlegességeinek népszerűsítését szolgálják.


1. Szervező:

Jelen részvételi szabályzatban bemutatásra kerülő pályázat (a továbbiakban: Fotópályázat) szervezője a pécelinfo.hu (Iguana Bt., 2119 Pécel, Gyár u. 32/c) a továbbiakban Szervező.

2. A Fotópályázat időtartama:

Kezdőnap: 2015. december 3.

Zárónap: 2015. december 13.

A benyújtott pályázatok nyertes és egyéb kiválasztott alkotásai a 2015-ös pécelinfo.hu - Pécel egy bögrén kiállítás témáját alkotják majd – egyebek mellett - felhasználásra kerülhetnek a pécelinfo.hu facebook oldalán és honlapján (www.pecelinfo.hu), illetve bemutatásra kerülnek a pályázat keretében benyújtott felvételekkel készült Facebook képgalériában.


3. A Fotó és grafikai pályázat résztvevői (a továbbiakban: Pályázó):

A Pályázaton amatőr és hivatásos fotósok, alkotók egyaránt nevezhetnek.


4. A Pályázaton való részvétel feltételei:

4.1. A Pályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

4.2. A Pályázónak az info@pecelinfo.hu e-mail címre el kell küldenie nevét, telefonszámát, az alkotást és annak címét (ha van) legkésőbb 2015. december 20. éjfélig.

4.3. A jelentkezési e-mailben a Pályázó fel kell, hogy tüntesse a következő adatokat: név, az alkotás címe, ha gondolja rövid leírás a műhöz.

A Pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy hozzájárul, hogy: a Pályázat keretében beküldött, fotót, grafikát a pécelinfo.hu megbízásából harmadik fél  promóciós anyagain és honlapján időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja. Az e-mail elküldésével a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pécelinfo.hu facebook oldalán a nevét és az általa készített művet ezen kívül a www.pecelinfo.hu oldalon, promóciós honlapjain közzétegye.

4.4. A 3. pontban felsorolt nyilatkozatok hiányában a pályázat érvénytelen. A Fotópályázathoz csak a Pályázó által személyesen készített képet lehet felhasználni.

4.5. Egy Pályázó legfeljebb 5 darab pályázatot küldhet be.


5. A Pályaművel szemben támasztott követelmények:

5.1. Az alkotások témája kizárólag péceli vonatkozású témát ábrázolhat, ami a pályázat nevéhez köthető.

5.2. Méretarányok: 2,7:1 méretarányú - 23 cm x 8,5 cm - 2700px széles 1000px magas, vagy ennél arányosan nagyobb alkotásokat várunk.


6. A Pályaművek elbírálása:

6.1. A Pályaműveket a pécelinfo.hu facebook oldalán is megjelentetjük, de a nyertes képeket szakmai zsűri választja ki.

6.2. A pécelinfo.hu a promóciós anyagain felhasználásra kerülő fotókon, a Szervező jogosult olyan mértékű és jellegű változtatásokat végrehajtani, melyek a közzétételhez, megjelentetéshez elengedhetetlenek (szín- és fénykorrekció, képkivágás, egyéb digitális vagy nyomdai előkészítés folyamán szükséges beavatkozás), ám ezen változtatások a fotó koncepcióját és lényegi mondanivalóját nem befolyásolják.


7. A Pályaművek elbírálásának eredménye:


A pályaművek közül a legjobb 12 alkotást kiválasztjuk, és ebből készül a 2015-ös pécelinfo.hu "Pécel egy bögrén" kiállítás anyaga. A nyertes műveknél minden esetben feltüntetjük a fotós nevét.


8. Egyéb tudnivalók:

8.1. A Pályázó a jelentkezésével automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket.

8.2. Szervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy akár előzetes nyilvános bejelentés és időbeli korlátozás nélkül jelen Szabályzat módosításának közzétételével a Pályázat feltételeit (különösen annak időtartamát, az esetleges jutalmak mennyiségét, típusát, a részvételre jogosultak körét stb.) megváltoztassa, illetőleg a Játékot a szabályzatban meghirdetett időpontot megelőzően befejezetté nyilvánítsa.

8.3. Szervező a fényképek rendelkezésére bocsátásával összefüggésben, annak megtörténtét követően minden, nem jelen Részvételi és Játékszabályzatban említett pályázói, vagy harmadik személytől származó vagyoni, vagy nem vagyoni igényt elutasít.

8.4. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a Pályaművek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Nyilvánvaló jogsértés esetén Szervező a Pályázót, vagy adott Pályaművét a Pályázatból kizárhatja. Harmadik személyek részéről felmerülő, megalapozottnak minősített jogi igények esetén Szervező azokat a Pályázóra hárítja.

9. Adatkezelés:

9.1. A Pályázó a Fotópályázaton történő részvétellel, kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, nyilvánosságra kerüljön.

9.2. A Szervező a jelen Részvételi szabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a Pályázó személyes adatait, azokat illetéktelenül harmadik személyek részére tovább nem adja.

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2021. Február 26., Péntek, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!