Hírek Helyi hírek Normál helyi Legyen Péceli a Példakép!

Legyen Péceli a Példakép!

Szavazz Vaszkó Tibor péceli vállalkozóra a Példakép 2015. közönségszavazásán! Tibor a Green Packaging csomagolástechnikai cég társtulajdonosa régi motorosként kezdett saját üzletébe...

 


"Nem vagyok régi vállalkozó” – mondja szerényen, pedig cége idén 700 millió forint feletti eredménnyel, jövőre már 1,1 milliárdos bevétellel számol. Nem rossz ez mindössze négy év alatt egy válságból kilábaló gazdaságban. Vaszkó Tibor sokat kockáztatott, de ma azt csinálja, amiben igazán jó – és nem kell kompromisszumokat kötnie. Mikroszkóptól a repülőig bármit becsomagolnak, rengeteget innoválnak egy olyan szektorban, ami a laikusok számára unalmasnak tűnhet.

Nem enged abból, hogy a piac dönti el, mire van szükség, de a költséghatékony magyar közeg ellenére is kiemelten odafigyelnek a környezetvédelemre. Vaszkó Tibor ugyan nem lett vadászpilóta, de a csomagolástechnika Oscar-díját már besöpörte cégével, és egységet nyitottak Szlovákiában is.

A külföldi terjeszkedést pedig folytatják, mert erős benne a késztetés, hogy tizenöt fős csapatából kihozza a maximumot, és tovább növekedjenek. Egy ideje felesége is a cégnél dolgozik, akivel borkereskedő cégük is van.

A teljes interjút itt olvashatod.

Szavazni itt lehet Tiborra!

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2021. Február 26., Péntek, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!