Programok Kulturális programok Köszönet koncert az önkénteseknek

Köszönet koncert az önkénteseknek

A Mozdulj Pécelért Adventi Köszönet koncertet szervez a Szemere Általános Iskolában december 15-én. A Pécelért tenni akaró önkénteseknek kívánják elismerésüket kifejezni, de egyben az önkéntes munka fontosságára is fel kívánják hívni a figyelmet. Az esemény mellett tartós élelmiszerek osztását is tervezi a szervezet.

Mint arról korábban írtunk, a város szépítésében, gondozásában több önkéntes is részt vett idén. A polgármester meg is vendégelte a körforgalom és a Penny parkolója előtti területet gondozó és a város egyéb részein önkéntes munkát vállaló embereket. Mindezek mellett aktív volt az Adventista Mozdulj Pécelért szervezet is, akikkel még augusztusban beszélgettünk a kezdeményezésről.

A Mozdulj Pécelért szervezet december 15-én köszenetet és elismerést szeretne kifejezni a Pécelért tevékenykedő önkénteseknek, akik szívügyüknek tekintik a lakóközösséget és készségesen segítenek, akár anyagi erőforrásaik, akár két kezük erejének felajánlásával - olvasható a szerveződő esemény facebook oldalán.

"A lényeg, hogy minél több péceli eljöjjön, egyrészt azért, hogy az eddig végzett munkáról értesüljenek, másrészt pedig azért, hogy további önkéntes munkára serkentsük a lakosságot" - tette hozzá Szilvási Ágota szervező megkeresésünkre.

A szervezők reményei szerint Hollandiából decemberben megérkezik egy kamionnyi tartós élelmiszer szállítmány is, amit a családsegítő munkatársaival együtt szintén önkéntes segítők bevonásával szeretnének majd egy másik időpontban szétosztani.

A rendezvényen fellép a 8in1 kórus.

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2021. Február 26., Péntek, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés