Üzletek

Kids Club XVII. Nyelviskola


 

KIDS CLUB XVII. NYELVISKOLA

Helyszíneink és időpontjaink: http://bp17.kidsclub.hu/aktualis
06 (20) 779 6739
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
www.bp17.kidsclub.hu

A Kids Club XVII. Nyelviskola játékos képességfejlesztő angol és francia nyelvtanfolyamokat szervez Budapest XVII. kerületében és Pécelen művelődési házakban, játszóházakban, óvodákban és iskolákban, a nemzetközi háttérrel és több, mint 20 éves magyarországi tapasztalattal rendelkező LCF Clubs Hungary Nyelviskola képviseleteként.

Módszerünk, magas színvonalú nyomtatott és hangzó anyagaink, internetes játéktárunk és jól képzett pedagógus klubvezetőink biztosítják a babák és gyermekek számára 14 éves korig az örömteli és sikeres nyelvtanulást.  


A  babák és a 2-4 éves korú gyermekek még szüleikkel együtt barátkoznak meg az idegen nyelv dallamával, hangjaival és szavaival. Óvodás klubtagjaink sok játékkal, dallal, mondókával sajátítják el szinte észrevétlenül a kifejezéseket és rövid mondatokat. Az iskolás korosztályt színes változatos tankönyveivel és kommunikációra ösztönző szituációs játékaival segíti a Kids Club az angol  nyelv tanulásában.

A 8-14 éves gyermekeknek szervezett klubjaink anyagai az európai kerettantervhez igazodnak, így nagyon jól előkészítik, kiegészítik és támogatják az iskolai angol órán tanultakat. Nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak. Az EnglishZone és BabelZone internetes játéktárunk pedig lehetőséget ad  a mindennapos gyakorlásra és játékos tanulásra az egész családnak.


Klubfoglalkozásaink és táboraink nem csak élvezetes nyelvtanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak klubtagjainknak.

KIDS CLUB – TÖBB MINT EGY NYELVTANFOLYAM


  • Baby Club : 6-24 hónapos babáknak szülői részvétellel
  • Jazz-Mataz: 2-4 éves korú gyermekeknek szülői részvétellel
  • Kids Club: 5-10 éves korig
  • Teens Club: 11-14 éves korig
  • Happy Jazz Gym: játékos angol örökmozgó ovisoknak
  • Le Club Francais: játékos ismerkedés a francia nyelvvel és kultúrával
  • Kids Club All inclusive/ Art/ Drama Camp : napközis táborok óvodásoknak és iskolásoknak www.vidamtaborok.hu