Közérdekű Sportolás Kosárlabda

Kosárlabda Pécelen

A Keresztúri SE utánpótlás kosárlabda szakosztálya szeretettel várja azokat az 1999.01.01. és 2006. december 31. között született kezdő lányokat és fiúkat, akik szeretnek sportolni és szívesen kosárlabdáznának versenyszerűen.

Az edzéseket a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tornatermében (2119 Pécel, Kossuth tér 7.) tartjuk minden szerdán és csütörtökön 17:00-18:00 között.

 

A tavalyi évben megalakult utánpótlás csapatunk folyamatos bővülése mellett budapesti bronzéremmel mutatkozott be, s most újra fiatal, teljesen kezdő csapattagokat keresünk. Célunk, hogy a jövőben az utánpótlás korosztályok meghatározó klubjává váljunk, amely a későbbiekben alkalmas lesz országos szintű versenyszereplésre is, de ami ennél is fontosabb, hogy olyan közeget alakítsunk ki, amelyben a gyermek jól érzi magát, s játék közben tanulja meg a sportágat.

A kosárlabda nevelő sportág, a játékosokat pontosságra, fegyelemre, figyelemre és csapatmunkára, csapatszeretetre tanítja, így az egészséges sportolói életmód tudatosulása mellett ezeket az erényeket az élet többi területén is fel tudják használni. A csapatsportok közül a labdajátékok, ezen belül is a kosárlabda kiválóan alkalmas úgy a fizikai, mint a szellemi képességek fejlesztésére.

A jelentkezés természetesen folyamatos, de érdemes minél előbb csatlakozni! Az edzésszám a képzettség előrehaladásával együtt bővül.

Szeretettel várjuk a sportolni vágyó fiatalokat, pattogtassuk együtt a labdát!

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk az edzéseken és az alábbi elérhetőségeken:

Adjudani Pezsman edző: 30/966-5434, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Thullner Gyula elnök: 20/979-2313, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
www.facebook.com/kereszturise

pécelinfo.hu  hírek