Csatári dűlő Újabb kezdeményezés a Csatárin

Újabb kezdeményezés a Csatárin

Újabb kezdeményezés formálódik az újonnan beépített Csatári dűlő útjainak fejlesztéséért. A szervezők egy levelet küldtek el nekünk, amiben a Polgármester Úr támogatását kérik. A levelet a lakók is megkapják. Ahogy eddig, úgy ezt követően is lehetőséget kívánunk biztosítani az ilyen típusú szerveződéseknek, úgyhogy várjuk a fórumban az észrevételeket. 

A szervezőktől kapott levél :

Ez a kérelem született az ügyért tenni akaró csoport részéről a Polgármester Úr felé. A kérelmet a Csatári lakópark lakói nyomtatott formában is meg fogják kapni hamarosan, illetve a kérelemhez csatolni szeretnénk egy a kérelmező lakók aláírásával ellátott listát is. A listát március elejéig szeretnénk aláíratni a kezdeményezéssel egyetértő lakókkal, akiket a kezdeményezők e célból fel fognak keresni az elkövetkezendő időszakban. Kérünk mindenkit, hogy aki egyetért a kérelemben foglaltakkal az írja majd alá. Az aláírás-listán fel lesz tüntetve, hogy a lakók részéről ez a kérelem és jelen nyilatkozattétel nem jelent anyagi kötelezettséget, az esetleges pénzbeli hozzájárulásukat a konkrét tervek és számok alapján teszik majd meg.  

 

Csatári lakópark lakóközössége                                                             Pécel, 2011. február

Pécel Város Polgármesteri Hivatala

 

Pécel

Kossuth tér 1.

2119

 

Szöllősi Ferenc Attila

Polgármester Úr részére

 

Tárgy: Kérelem

Tisztelt Polgármester Úr!

Hivatkozással lakótársainkkal a tavalyi év végén történt egyeztetésére, illetve a lakóparkban jelenleg is fennálló állapotokra, ezúton kérjük Önt, hogy a kialakult áldatlan állapotok (tragikus útviszonyok, pangó, utakon, házak előtt álló víz, nem létező vízelvezetés) megszüntetésében részünkre támogatást nyújtani szíveskedjenek.

Kérjük, vizsgálják meg a következők lehetőségét:

-          A korábban betemetett árkok csapadék elvezetési terveknek megfelelő visszaállítása az egész lakópark területén, árkok helyszíni viszonyok alapján történő beszintezése, vízelvezetés végleges és professzionális módon történő megoldása. (Kérjük, hogy előzetesen vizsgálják meg a lakók igényét, amennyiben bejárót parkolót szeretnének a házuk előtt kialakítani. Ennek felmérésében és az igények összeírásában az itteni lakók segítséget tudnak nyújtani).

Kérjük, az árkok kialakításakor vegyék figyelembe az utóbbi évek megváltozott éghajlati viszonyait és jelentős csapadékmennyiségét, valamint az Ond vezér utca–Csatári utca kereszteződése és a Csatári utca 30-34 (és a szemben lévő) házak előtti, illetve a Csatári utca alsó szakaszán lévő speciális terepviszonyokat is (utca jelenlegi hosszanti és oldalirányú lejtése). Szeretnénk a jövőben elkerülni azt a sajnálatosan immár többször tapasztalt eseményt, hogy nagyobb esők esetén a víz az árokból minden alkalommal kiöntsön.

-          Amennyiben sikerül megoldani az utcák vízelvezetését, kérjük, vizsgálják meg és tájékoztassák a lakóközösséget arról, hogy milyen lehetőségek vannak 2011.év folyamán a lakópark azon utcáinak aszfaltozására, ahol még nincs aszfalt burkolat.

A lakópark lakóközössége vállalja, hogy a lehetőségek felvázolása és az Önökkel történő egyeztetés után, amennyiben a fenti munkálatok elvégzése realizálható – racionális keretek között és a lakópark már aszfaltos utcáihoz hasonló kondíciók mellett- hajlandó hozzájárulni az utcák aszfaltozásának költségeihez. Kérjük, igény esetén biztosítsák a lakók részére a részletfizetés lehetőségét.

Kérjük, mihamarabb tájékoztassanak minket a lehetőségekről,

Köszönettel

 

A Csatári lakópark lakóközössége

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Október 22., Kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!