Hírek Helyi hírek Normál helyi Aláírásgyűjtés a gyalogátkelőkért - frissítve!

Aláírásgyűjtés a gyalogátkelőkért - frissítve!

Újabb helyekkel bővült a lista, immár Mikesné Kiss Tünde. kozmetikájában ( Baross utca 5.), a Mandi ABC-ben (Bethlen Gábor utca 1.), a Pipacs virág és ajándékboltban (Szondi utca 53.) és a Gazda Udvarban (Rét utca 1.) is támogathatja aláírásával, hogy több gyalogátkelő legyen Pécelen.


Mint ismeretes, Szöllősi Ferenc Attila, Pécel polgármestere azért kezdeményezte az aláírásgyűjtést, mert állami kezelésű útszakaszokról van szó, és eddig hiába kérte a városvezetés, nem gondoskodtak megfelelő mennyiségű gyalogos átjáróról.

Ha tehát szeretné, hogy legyen gyalogátkelő az Isaszegi úton a Bem utcánál, a Maglódi úton a buszvégállomásnál, a Maglódi úton a Fáy iskolánál, a Pesti úton a Határ útnál, a Baross utcában a Penny Market és a piac között és az Állomás utcában a vasútállomásnál, akkor támogassa aláírásával az akciót, amely augusztus 31-én zárul.

Az összegyűjtött aláírásokat Szöllősi Ferenc Attila polgármester eljuttatja az illetékeseknek.

AHOL ALÁÍRHAT:

A péceli önkormányzat recepciója (Kossuth tér 1.), Régi Álom kávézó (Rákos utca 1.), Faloda (Baross utca 7.), Dohánybolt (Tarcsai utca 33.), Pécel Kapuja (Péceli út 398.), Kővári hentesüzlet (Baross utca 13.), Piac téri zöldséges - Sipos Krisztina (Baross utca 7.), Gino’s Maria pizzéria (Álmos Vezér útja 24.), Lottózó (Rákos utca 31.), Foxi állateledel és horgászbolt (Pesti út 63.), Trafik Judit (Csokonai utca 22.), Szolga és Márton italbolt (Szemere utca 1.), Emnech Hungary (Pesti út 80.), Stabil Produkt Elektrotechnikai Kft. (Pesti út 78.), Mikesné Kiss Tünde. kozmetikája ( Baross utca 5.), Mandi ABC (Bethlen Gábor utca 1.), Pipacs virág és ajándékbolt (Szondi utca 53.), Gazda Udvar (Rét utca 1.).

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Október 22., Kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!